A sípályák mesés titkai

Grafikusként és kezdő íróként számomra a mindennapok része a történetek, szereplők kitalálása. De felemelő látni, hogy a gyerekekkel közös mesélés sok családnál része a napi programnak.
Tavaly Decemberben érkezett a megkeresés, hogy vállalnék-e illusztráció készítését egy történethez, amit egy család talált ki esti mesélések alkalmával. Először izgultam, hogy tudok-e olyan képeket készíteni, amik illeszkednek az általuk elképzelt világba. Azonban amint megismertem az érdekes szerplőket és az eddig kitalált kalandokat, könnyű volt megtalálni azt a néhány mozzanatot, amit leginkább érdemes rajzba foglalni.
A történet egy csapat állatról szól, akik a sipályák és a hegyek világában élnek és kalandoznak. Ennél többet nem is szeretnék elárulni a meséből, mert ez annak a családnak a saját csodája, aki kitalálta.
A képeket viszont, amiket nekik rajzoltam, megmutatom nektek, hátha motivál titeket, hogy merjétek szabadon engedni a fantáziátokat. Merüljetek el a mesék világában a csládotokkal, mert ott varázslatos dolgok várnak rátok.