A TIMEOFF.hu-ról röviden, és így készült a fejléc

Szóval itt vagyunk. Végre valahára, hosszas várakozás után, elindult a blogom.

Az oldalnak két nagyon egyszerű, de annál fontosabb célja van:
– Az első és legfontosabb a szórakoztatás. A mai rohanó világban ritkán szánunk 5-10 percnél többet egy témára majd sietünk is tovább a következő inger felé. A rajzoknak, írásoknak és alkotásoknak melyeket itt közzé teszek annyi a céljuk, hogy egy pár percre kikapcsoljanak, és kizökkentsenek a rohanásból. Ezen kívül igyekszem majd megmutatni néhány esetben azt is, hogyan készülnek. Azoknak, akik hozzám hasonlóan szeretik megérteni a dolgok működését, ez is szórakoztató és érdekes lehet.
– A másik nem titkolt célom pedig az, hogy visszajelzéseket kapjak az alkotásaimmal kapcsolatban. Erre pedig a legjobb megoldás az, ha a fejemből kipattanó ezernyi ötletet elétek tárom, és meghallgatom TI mit mondtok róla. Feltett szándékom az is, hogy néha már csírájában megmutassam az ötletet, és segítsetek eldönti, hogy érdemes-e tovább görgetni a témát.

A kicsit hosszas bevezető után, most még pár szó arról, hogy hogyan készült a fejléc. Úgy gondoltam, hogy az alkotás témáját legjobban, még a mai digitális világban is, a papír-ceruza képével tudom lefedni. A grafika maga azonban 3D-s modellekből épült fel, melyeket az interneten ingyen fellelhető források tengeréből halásztam ki. A kávé azért került oda, mivel ez számomra azt a pár perc szünetet szimbolizálja, amíg megállok a mindennapi rohanásban. A pozitív üzenethez természetesen hozzá tartozott, hogy alapvetően meleg színeket használjak. Végül pedig még egy kis fakítás is belefért, mint ha a nap is kisütne, csak a kép kedvéért.  És, hogy mindez hogyan állt össze? Az alábbi képből láthatjátok.